Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 22, 2021

Det er en vigtig opgave at være sælger i det moderne samfund, men det kan også være udfordrende. Kropssprog er en hver sælgers bedste ven, hvis man lærer at bruge det rigtigt. 


Dec 17, 2021

Vi har mødt Jonathan Benson som står bag websitet Tyrereviews.com. Jonathan har siden 2006 drevet sitet som leverer dæktests i alle mulige afstøbninger. Tyrereviews hare millioner af visninger på dæktests - et super nørdet emne som med entuisiasme er blevet gjort forbrugervenligt.


Nov 26, 2021

Dæk er ligesom smartphones. De ser ens ud, men hemmeligheden ligger i indmaden. Vi har snakket med Prof. Dr. Burkhard Wies Vice President Tire development hos Continental, om udviklingen af nye dæk, at det tager op til 4 år, samt meget mere. Enjoy 


Oct 1, 2021

Du læste rigtigt, vi har været heldige og har fået selveste Nico Rosberg, den tidligere Formel1 verdensmester på besøg i podcasten. Nico Rosberg har nogle meget interessante holdninger på bæredygtighed og drivsel af forretning som forhandler - især nu hvor der bliver solgt flere elbiler end nogensinde.


Jul 14, 2021

"...andre jeg kender, der har købt ny bil, fik en pæn buket blomster eller et sæt vinterdæk med - det gjorde jeg ikke".

Disse ord kommer fra Kirsten, som en vaskeægte slutbruger der har været ude og købe en bil for nylig. Hør hvordan hendes, ikke så gode, oplevelse var og hvordan du kan gøre det bedre.