Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 26, 2021

Dæk er ligesom smartphones. De ser ens ud, men hemmeligheden ligger i indmaden. Vi har snakket med Prof. Dr. Burkhard Wies Vice President Tire development hos Continental, om udviklingen af nye dæk, at det tager op til 4 år, samt meget mere. Enjoy 


Oct 1, 2021

Du læste rigtigt, vi har været heldige og har fået selveste Nico Rosberg, den tidligere Formel1 verdensmester på besøg i podcasten. Nico Rosberg har nogle meget interessante holdninger på bæredygtighed og drivsel af forretning som forhandler - især nu hvor der bliver solgt flere elbiler end nogensinde.


Jul 14, 2021

"...andre jeg kender, der har købt ny bil, fik en pæn buket blomster eller et sæt vinterdæk med - det gjorde jeg ikke".

Disse ord kommer fra Kirsten, som en vaskeægte slutbruger der har været ude og købe en bil for nylig. Hør hvordan hendes, ikke så gode, oplevelse var og hvordan du kan gøre det bedre. 


Jun 30, 2021

Der gemmer sig noget af et statement i dagens episode fra Johnny Nedergaard og Claus Larsen. Lyt med og hør hvorfor kunden kommer i anden række. 


Jun 9, 2021

Det kan lyde banalt, men feedback fra kunderne er Alfa Omega. Vi har interviewet Josefine Wolf i forbindelse med hendes kandidatgrad, hvor hun har skrevet om hvordan man inddrager sine kunder i sin kommunikation og markedsføring, og hvordan det kan være både skræmmende men også ekstremt lærende.