Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 14, 2021

"...andre jeg kender, der har købt ny bil, fik en pæn buket blomster eller et sæt vinterdæk med - det gjorde jeg ikke".

Disse ord kommer fra Kirsten, som en vaskeægte slutbruger der har været ude og købe en bil for nylig. Hør hvordan hendes, ikke så gode, oplevelse var og hvordan du kan gøre det bedre. 


Jun 30, 2021

Der gemmer sig noget af et statement i dagens episode fra Johnny Nedergaard og Claus Larsen. Lyt med og hør hvorfor kunden kommer i anden række. 


Jun 9, 2021

Det kan lyde banalt, men feedback fra kunderne er Alfa Omega. Vi har interviewet Josefine Wolf i forbindelse med hendes kandidatgrad, hvor hun har skrevet om hvordan man inddrager sine kunder i sin kommunikation og markedsføring, og hvordan det kan være både skræmmende men også ekstremt lærende. 


Jun 2, 2021

Vi har været en tur i livestudiet med et par prominente gæster. Her har vi bla. talt om hvordan elbiler kommer til at ændre autobranchen og hvilen betydning det har for den fremtidige måde at drive forretning på i branchen. 

Gæster i studiet:
Lærke Flader - Dansk Elbil Alliance
Trine Krastrup - Volkswagen...


May 26, 2021

VW har åbnet deres futuristiske City Studio i hjertet af København. Her er Trine Krastrup hyret ind som City Studio Manager hvor hun og teamet rådgiver og giver indsigt i overgangen til livet som elbilsejer. I denne episode af podcasten giver Trine guldkorn til fremtiden i autobranchen og hvordan vi kan nytænke...