Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 3, 2023

Vi snakker årets overraskelser, årets bil og meget mere med de to store personligheder/youtubere, Jimi Rosa (Biler.tv) og Jesper Dalberg (Rundt om biler)


Nov 20, 2023

Dagens gæster Emil Thorup og Thomas Skov giver et indblik i deres drømmebiler, hvad sikkerheden betyder for dem - og så tager vi en snak om, hvorfor dæk er vigtige, selvom de er ret kedelige at tale om. Sikkerhedsselen er måske på vej ud, men ifølge gæsterne vil det føles som at gå med sko uden at binde...


Nov 6, 2023

Vi har et sandt powerhouse af information i studiet, i form af Jan Lang. Jan er vel sagtens en form for en legende i branchen med en helt utrolig dyb rygsæk af viden. Jan tager dig med på rejsen med elbilernes indtog, også på brugtvognsmarkedet.


Oct 23, 2023

Vi har Thomas Saks i studiet fra Carlife365. Vi taler opladning af elbiler, hvor svært det er at gennemskue de mange forskellige ladeløsninger der er på markedet. Thomas har en blog som er drevet ekstremt meget af data og er i øvrigt en af de mest indsigtsfulde personligheder i branchen. Lyt med og bliv klogere på...


Oct 9, 2023

Vi har Laura Erdem fra firmaet Dreamdata på besøg. Laura har lige knap 30.000 følgere på Linkedin og er altså en af bedste i sit felt på "social selling". Lær hvordan du udnytter LinkedIN som salgsplatform.